Marco en Rina © copyright dutchmarco


Graag willen wij ons aan u voorstellen.


Wij zijn Marco en Rina en wonen in Nederland. Sinds onze eerste reis naar de Verenigde Staten van Amerika zijn wij verliefd geworden op dat land en zijn wij enthousiaste Amerikagangers geworden.

Onze eerste reis naar Amerika was in het jaar 2000 en ging naar het zuidwesten van de Verenigde Staten. Wij maakten daar met een auto een prachtige rondreis, die wel het "klassieke rondje" wordt genoemd. Deze voerde ons langs de kust, door woestijnen en over bergen. Wij bezochten diverse steden en nationale parken in de staten CaliforniŽ, Arizona, Utah en Nevada.

Sinds die reis heeft dat land ons niet meer losgelaten. Dagelijks zijn wij wel op de ťťn of andere manier in onze gedachten met Amerika bezig. Inmiddels zijn wij al vaker de grote plas overgestoken en hebben wij al meer staten bezocht. Ook zijn wij al in het zuidwesten en zuidoosten van Canada geweest.

Stuk voor stuk waren het prachtige vakanties, waar wij met een goed gevoel aan terugdenken. En omdat het Amerikavirus ons zo in zijn greep heeft, spreken wij alweer over een volgende reis naar dat prachtige continent.luchtballon