Aqua Hotel Onabrava  copyright Dutchmarco


  ONZE VAKANTIE NAAR SANTA SUSANNA, SPANJE DAG 7 - vrijdag 29 mei 2009  

Santa Susanna: een rustige vakantiedag.

Alweer een strakblauwe lucht als ik de gordijnen om zeven uur openschuif. Rina slaapt nog en ik ga op het balkon zitten lezen.
Tijdens het ontbijt bespreken wij wat wij vandaag gaan doen en samen hebben wij zin om niets te gaan ondernemen. Lekker rustig aandoen en van de vakantie genieten.
Zo liggen wij lekker lui bij het zwembad op ligbedden, lezen en zwemmen wat. Het is heerlijk weer en wij genieten echt van de vakantie.

Aqua Hotel Onabrava  copyright Dutchmarco

Wij merken wel, dat er iets te doen is met Nederlandse artiesten. Het schijnt dat Jan Smit vanmorgen aan het zwembad lag en er zijn nog wat jongens met bekende gezichten. Ik hoor de naam vallen van Jan Buis, de manager van een aantal van de Volendamse artiesten, en Annie Schilder hebben wij ook langs zien lopen. De TROS is inderdaad met opnamen bezig.

Aqua Hotel Onabrava  copyright Dutchmarco
Onze hotelkamer ...
Aqua Hotel Onabrava  copyright Dutchmarco
... met rechts achterin de badkamer.

Halverwege de middag houden wij het gezien bij het zwembad en drinken heerlijk op ons balkon een pintje bier (van de bar) met een chipje en pinda erbij.
Na een douche en het avondeten lopen wij naar het Hotel Aquamarina, dat een paar honderd meter bij ons hotel vandaan ligt. Daar zijn de optredens van de Nederlandse artiesten. Als wij daar aankomen staat een grote groep mensen te wachten bij de ingang van de zaal, waar de artiesten zullen optreden. Wij lopen de tuin van het hotel in en bij het zwembad staat een videocamera op een statief opgesteld en daar mag men "De groeten doen". Er zijn een aantal mensen die dat doen. Als later de mensen in de zaal zitten, lopen wij daar ook even binnen en kijken hoe de Nederlandse Maribelle, die vooral bekend werd door haar deelname voor Nederland aan het Eurovisiesongfestival van 1984 met het liedje "Ik hou van jou", een paar nummers zingt. Hiervan worden opnamen gemaakt. Wij hebben geen idee welke artiesten hier nog meer zullen optreden, maar blijven niet al te lang en lopen nog een straatje om naar Malgrat en ook weer terug.

Later lezen wij nog wat op de kamer en gaan op tijd slapen. Wij zijn moe van het luieren en geven daar graag aan toe.

Vandaag was het circa 24 graden Celsius.

[ TERUG naar DAG 6 ]  [ VERDER naar DAG 8 - voor de derde keer naar Barcelona ]

[ Home van dit reisverslag ]logo

Naar bovenkant van de pagina.


copyright © DutchMarco 2009
all rights reserved

Last updated 22.5.2013